visen blomma!

Hej på er!
I dag är det en sån där dag jag bara vill dra täcket över mig och gråta.  Allt är jobbigt i dag. Vet ej varför! 
Men allt känns bara så ledsamt och jobbigt😞. Precis när allt har varit bra i flera dagar nu så ska man vakna upp så här, nää pallar inte!😣
 
Så i dag blir det ett kort inlägg. 
Hoppas eran dag är bättre!
 
Puss puss! 😚❤

torsdag!

Tjenixen på er!
Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en trevlig torsdag? :)

Själv har man varit på praktiken efter 4 dagar i sängen. Men nu är man frisk. Fast har haft huvudvärk i 1 vecka snart,undrar vad det kan vara! Men men det går väll över med tiden :) 

Jaha i morgon är det midsommar och det ska firas med mamma och resten. Det kommer bli en trevlig midsommar får jag hoppas. Och hoppas solen skiner och inte regn, som det brukar vara.  Men jag hoppas ni får en underbar midsommar med skratt, lek, god mat och självklart trevlig sällskap :) 

Ska kolla klart på filmen "hypnotisören"  sen sova, innan min huvudverk blir värre och värre. Men godnatt på er och sov så gott!

Puss&kram!

Feber fri!

Hej på er alla! :D

Hoppas allt är bra med er. Själv är det bra. Jag har precis blivit frisk. har haft feber i 4 dagar och äntligen har den försvunnit så nu kan jag äntligen gå tillbaka till praktiken :D. I morgon är det sista dagen sen är det midsommar, yeeeeey! :D
och den ska firas med Mamma hennes sambo Tommy, mina små syskon och Tommys bror..... Vi ska fira ute hos hans bor. Ska bli riktigt mysigt och trevligt. Hoppas bara att solen skiner och inge regn denna midsommar som det alltid brukar vara :/ ! Men men vi får vänta och se. :)

nej nu ska jag kolla film.
Kram på er! <3