Vänskaps tex till Min Johanna:)

                                      


 

" Mitt hjärta. Min älskling. när jag tittar på dig så blir jag varm i helakroppen. Mitt hjärta blir varmare varje gång du ler ditt underbara leende. Jag tänker på dig varje sekund. Vill inte förlora mitt hjärtas varma själ. Du är så underbar så man vill förstora allt. Du är så underbar så jag kan dö för dig. Vi är som syskon, lillasyster och storasyster. Kan de bli bättre än så här?"




"Du betyder oerhört mycket för mig. Du kan inte fötstå hur mycker. Jag vill bara se hur ditt hjärta bultar av så mycket kärlek som jag kan ge dig. Älska mig för den jag är och inte för den jag var. gråt inte gumman, jag finns här alltid för dig, även om de skulle hända någe. Mina tårar rinner ner för min mjuka leena kind. Jag torkar inte bort den. För tårern är kärlek som du ger mig"




"Så därför torkar jag ej bort den. Förlåt mig för allt ond jag har get dig. Mitt hjärta vill verkligen förlåta allt ond jag har gjort. Döm mig inte för ond het. Förlåt mig, för allt elakhet som mina ord har forsat ur mig. Älskade Hjärtat mitt... Din kärlek kommer alltid finnas här hos mig, För all evighet. Förlåt mig. Guds änglar är hos dig för alltid och även jag. När tiden är inne för oss båda"



"Kommer vår kärlek spridas vidare. In i vår tid där vi lever på nytt. Ensamheten kommer alltid vara kvar inne i vår själ. Älskar dig min Bästa underbara johanna. hoppas gud och du kan förlåta allt ont jag har gjort. Mitt hjärta har svikit mig. Därför jag skriver de här."/// Din underbara ängel Lina<3

Mysig kväll med kalas och ett glas vin:D




Jaha, denna kväll har gått fort:) Har haft en rätt så mysig kväll, tog ett glas vin hemma hos morsan och hennes sambo. Han fyllde år så vi firade honom med rostbiff och potatis sallad, de var rätt gott:/ Gillar inte potatisallad så värst:( Men men de gick och käka...:) 


Sen blev den tårta" Fy fan":(  (Tårta är inte min favorit dessert presic.) men de gick ju att äta.
Senare så började dom vuxna att snacka om politik (Fy fan) satt bara och skartta  de lät så förbannat roligt, när dom satt och stor diskuterade om vilket parti dom skulle "rösta" på. haha

Aaa, de har varit en rolig kväll hahah:D


En bra text.

Kom i håg att ingen passar så bra i dina skor som du själv.

Ingen är så bra på att vara  du som du.

Finn dig aldrig i att leva i skuggan av någon annan.

Du är fin som du är och låt ingen jävel påstå något annat!

Lev ditt eget live, stå på dina egna ben, gör dina egna val, förr eller senare måste du ändå dö din egen död.