En ny medlem:)

Hej alla:)
Hoppas alla mår bra! de gör iaf jag :D 
I dag har de kommit en ny medlem in i mitt liv:D De e lilla alice <3. De e min katt. Min polara gav henne till mig för att hon inte kunde ta hand om henne? Så då fick hon flytta in till mig:)

Alice<3
 

Så här ser min lilla Alice ut :) <3

Go natt, sov gott <3

Trötthet

Hejsan!
Hoppas allt är bra med er? :)
Själv e de så där!! Har inte kunnat sova på flera dagar nu:( vet inte varför!
Men jag hoppas att jag kan sova inatt?
Får hoppas på de bästa :).

Annars har de inte hänt så mkt dom senaste dagarna. Har haft skola och tänka på så jag har inte haft tid att blogga... Men jag ska skärpa mig, lovar ;). Men jag vet ju liksom inte vad jag ska skriva om?! Får väll försöka att hitta på nått bra:D. Men på söndag kommer bästa Johanna hit:D kommer bli jävla kul. Har inte träffat henne sen sommars och sen vi var ute på krogen. Så nu var de på tiden att hon kommer hit :p.

Ni förstår att jag kommer vara kattvakt i 2 mån för hon och hennes päron ska valpa deras hund "Lady". Så hon måste bo hos sina päron tills lady föder sina valpar :). Jag önskar all lycka för att de ska gå jätte bra!! <3. för att lady är en sån fin hund så hon kommer få jätte fina valpar :).

Nää nu mina underbara läsare. Nu ska jag försöka sova lite. Sov så jätte gott

Puss och Kram <3 <3

Film kväll + Jönssonligan!

Hej fina läsare!

Hoppas alla har de bra, sj är jag jätte trött. Blir att lägga sig tidigt i kväll:)

Har varit hos bella hela helgen. så mysigt :D. Nästa helg kommer johanna hit :D:D Hon ska lämna sin katt här, ska vara kattvakt :).

Men nu ska jag kolla klart på "Jönssonligan Dyker upp i gen"


Ha en trevlig söndagskväll


Puss och kram <3